Trainers

Maak kennis met de de trainers

Hallo! Mijn naam is Roy. Sinds een aantal jaar ben ik afgestudeerd als sportkundige aan de Hanzehogeschool in Groningen. Op dit moment ben ik bezig aan mijn tweede HBO-bachelor Fysiotherapie. Ik heb veel affiniteit met sport en in mijn vrije tijd houd ik mij voornamelijk bezig met fitness en crossfit.

In de loop der jaren heb ik ervaring opgedaan in het trainen van mensen op het gebied van sport. Zo heb ik o.a. mensen van een reïntegratiebureau en gemiddelde sporters getraind; gericht op kracht, uithoudingsvermogen en spierontwikkeling.

Ik ben erg gedreven en ik houd van een uitdaging. Dit laat ik ook altijd terugkomen in mijn trainingen. Daarnaast houd ik rekening met de behoeftes van onze klanten.

Ik kijk ernaar uit om met jullie aan de slag te gaan en te helpen bij het optimaliseren van jullie fitheid!

Hey! Mijn naam is Yoni en ik ben 25 jaar. Ik ben trainer bij 4YourGoals
 
Sport is voor mij een grote passie, zowel het zelf sporten als het coachen daarvan. In 2017 heb ik mijn diploma Sportkunde behaald. Dit jaar heb ik de master Healthy Ageing. afgerond, hierin heb ik mij gespecialiseerd in de richting sportpedagogiek. 
 
Op dit moment werk ik als verkoopadviseur in Leek en ben ik werkzaam bij een BSO Sport in Gieten. Hiernaast werk ik bij de KNVB. Hier geef ik cursussen bij verenigingen op het gebied van coaching, spelersbegeleiding en het geven van trainingen. In het verleden gaf ik les in spinning en voetbaltraining. Zelf voetbal ik 3 keer in de week en daarnaast fitness ik nog. 
 
Ik hoop mijn enthousiasme voor sport naar jou over te kunnen brengen. Ik kijk vooral uit naar de bootcamptrainingen en ik hoop jou snel te zien bij één van mijn lessen!
Hallo! Mijn naam is Ronald en sinds kort kom ik het team van 4YourGoals versterken. 
 
Sport is mijn passie en ik vind het geweldig om anderen mensen hierin te motiveren. 
 
Naast het geven van personal training worden de ‘Boxfit-bootcamps’ en reguliere bootcamps mijn uitdaging om jullie te motiveren om tot het uiterste te gaan. Tijdens de Boxfit-trainingen is het een combinatie van kracht, uithoudingsvermogen en techniek. Dit gaat jullie zeker fit houden! 
 
Ik zie jullie graag bij mijn trainingen verschijnen, zodat we samen aan jouw ultieme doel kunnen werken.

Hey (toekomstige) sporters! Mijn naam is Germo, oprichter van 4YourGoals.

Sinds 2014 ben ik werkzaam bij het Korps Mariniers. Fitheid is een van de belangrijkste aspecten binnen mijn werk. Daardoor heb ik ontzettend veel ervaring op het gebied van sport: met name van crossfit, duursporten en outdoor activiteiten (mudmasters etc.)

4YourGoals is tot stand gekomen doordat mijn vrienden en familie vonden dat ik iets moest doen met alle opgedane kennis en ervaring. Als personal trainer bedenk ik altijd afwisselende trainingen ‘4 your goals’. 

Door soms onmogelijk lijkende werkopdrachten weet ik dat alles haalbaar is zolang je maar het uiterste uit jezelf wilt halen. Dit doorzettingsvermogen probeer ik bij mijn sporters naar boven te halen. 

Wil jij jouw persoonlijke doelen bereiken en gegarandeerde progressie zien? Meld je dan aan!